Bemutatkozás
"D" kategória
"C" kategória
"CE" kategória
E-learning
Céginformáció
Kapcsolat


KRESZ jogszabály


E-learning

Az e-learninges tanuláshoz csak egy számítógép, internetkapcsolat és egy internetes böngésző szükséges. A tananyagok és a keretrendszer az e-learning szolgáltató informatikai rendszerén vannak telepítve, amit egy számítógép internetböngészőjén keresztül lehet elérni. Így a tanuláshoz nincs szükség sem speciális szoftverek telepítésére, sem mély informatikai ismeretekre.

Az e-learning nagy előnye, hogy időben rugalmas, és nincs helyhez kötve. Bárhol és bármikor használható, ahol van számítógép és internetkapcsolat. Önállóan, mégis ellenőrzötten és szabályozottan, saját időbeosztás és tempó szerint lehet előrehaladni, a tanulást bármikor meg lehet szakítani, majd folytatni tovább. Interaktív módon lehet tanulni, életszerű példák és szimulációk segítségével, az informatika eszközrendszerét felhasználva. Az egyik legfontosabb jellemzője az interaktivitás: az oldalak közti navigációtól, a tesztek és feladatok elektronikus kitöltésén át az azonnali kiértékelésig sokféle módon használja ki az ebben rejlő lehetőségeket.

Bárhonnan, bármikor, egy számítógép és internetkapcsolat segítségével el lehet érni az e-learning tananyagokat, és saját időbeosztás szerint lehet tanulni. Az elméleti képzés három tantárgyból áll: közlekedési alapismeretek, járművezetés elmélete, szerkezeti és üzemeltetési ismeretek. Az e-learning tananyagok esetében ezek a tantárgyak nem különülnek el élesen, hanem egymással szerves kapcsolatban átfogó és összefüggő ismereteket adnak át.

E-learning feltételei:

- elmúlt 16.5 éves
- alapfokú iskolai végzettséggel rendelkezik(8 általános)
- egészségügyileg alkalmas
- alapfokú számítástechnikai ismeretekkel rendelkezik
- van otthon számítógépe,internethozzáférése,böngészője(Mozilla Firefox,Chrom)
- tudomásul vette a B-kategória e-learning képzésre vonatkozó díjtételeit,tudnivalóit

Az oktatóprogram érthető, jól magyaráz,teli képpel,animációval,önellenőrzésekkel. Rendkívül eredményes!
Tartalmazza a teljes KRESZ -anyagot,a KRESZ-vizsga kérdésbankot megoldásokkal együtt.
Otthonról, kényelmesen, országhatárok nélkül.


© vinyo 2018               Document made with KompoZer